Wij focussen ons op het handhaven van de hoogst mogelijke normen voor onze relaties
met ervaren en toegewijde teams voor maintenance turnarounds en shutdowns.

 

We hebben bewezen een waardevolle partner te zijn voor onze relaties in het afgelopen decennium. Omdat we onze corebusiness goed begrijpen, willen we onze relaties door alle stadia helpen tot mechanische voltooiing/acceptatie van hun projecten. Onze frontline leiders en werknemers zijn ervaren en toegewijd en zijn zeer bekend met de van toepassing zijnde procedures om kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten te waarborgen. We begrijpen dat mensen de drijvende kracht zijn achter de groei en het succes van uw bedrijf en daarom beschouwen wij ze als een onmisbare troef.

Of u nu projectmedewerkers nodig hebt of één technische aannemer voor kleine projecten, wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen een verschil kunnen maken. In de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag kan de manier waarop u uw personeelsstrategie beheert en implementeert uw succes bepalen.

Industry Experts

Wij begrijpen en voldoen aan uw unieke wervingsbehoeften.
We kennen onze mensen goed en weten wat ze kunnen.

Technisch gekwalificeerde kandidaten

Tijdens het screeningsproces worden onze frontline werknemers onderworpen aan verschillende vaardigheidstests en -trainingen. Ten slotte worden zij geïnterviewd door experts uit de sector.

 

Neem contact op

Wij staan altijd tot uw beschikking om u te voorzien van meer informatie en/of eventuele vragen te beantwoorden om een effectieve oplossing aan te dragen voor al uw industriële behoeften.

Contact