Trust Experience, Trust Knowledge,
Trust Technium

Welkom op de Technium website. Onze teams bestaan uit ervaren en toegewijde frontline leiders en werknemers. Wij zijn een kleine organisatie met een onderscheidende strategie en filosofie. Wij geloven dat het niet de kwantiteit is, maar de kwaliteit van kennis en ervaring van enkelen die het verschil kunnen maken. Ons technisch personeel biedt een hoog niveau van expertise en kennis, welke een sleutelrol speelt gedurende alle stadia van uw projecten.

Lees meer

 

ONZE DIENSTEN

Customized personeelsdiensten

Wij focussen ons op het handhaven van de hoogst mogelijke normen voor onze relaties met ervaren en toegewijde teams voor maintenance turnarounds en shutdowns.

Lees meer

Projectmanagement

Installaties in de petrochemische industrie worden regelmatig onderworpen aan technische inspecties en onderhoud. Met Technium kunt u erop vertrouwen dat het werk binnen de gestelde tijdsnormen zal worden voltooid.

Lees meer

Heat Exchanger Maintenance

Elk type warmtewisselaar heeft zijn eigen specifieke protocol als het gaat om onderhoud en probleemoplossing. Technium heeft vele jaren ervaring met het onderhoud van warmtewisselaars.

Lees meer

 

TECHNIUM PROJECTEN

Als het gaat om onderhoud heeft elke sector zijn unieke uitdagingen en elke uitdaging vereist een specifieke aanpak. Uiteindelijk delen alle industrieën gemeenschappelijke doelen als het gaat om het onderhoud van hun activa. Met expertise in een breed scala aan disciplines in de olie- en gasindustrie en bijna een decennium aan ervaring kan Technium een betrouwbare technische partner zijn voor zowel gepland als ongepland mechanisch onderhoud.

Lees meer

 

OUR USP’S

Ons technisch personeel biedt een hoog niveau van expertise en kennis,
welke een sleutelrol speelt gedurende alle stadia van uw projecten.

We werken met u samen om een uitgebreid projectschema te ontwikkelen met de mijlpalen en kritieke paden.

We coördineren met u om te verzekeren dat alle betrokken partijen de scope van het werk begrijpen.

We werken gedurende het hele project nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het project op schema ligt en in overeenstemming is met de werkopdracht.

We beheren projectdocumentatie om te zorgen dat aan de projectvereisten wordt voldaan.

Get in touch

We always stand at your disposal to provide you with more information, answer any questions you may have and create an effective solution for your industrial needs.