Installaties in de petrochemische industrie worden regelmatig onderworpen aan technische inspecties en onderhoud.

Met Technium kunt u erop vertrouwen dat het werk binnen de gestelde tijdlijn zal worden voltooid. Door een efficiënte uitvoering van uw projecten te verzekeren, kunt u ervoor zorgen dat uw kosten binnen het budget blijven. Om deze reden denken we graag met u mee als partner om een ​​deel van de verantwoordelijkheid te dragen. Het hebben van de ervaring en expertise in combinatie met de inzet van gekwalificeerde en gemotiveerde frontlinie leiders en medewerkers is een van de speerpunten om dit te realiseren.

We voeren onze scopes zo snel en efficiënt mogelijk uit met betrekking tot veiligheid en milieueisen. We doen ook geen enkele concessie aan de kwaliteit van het werk dat we leveren.

Deze onderhoudsactiviteiten vereisen een hoge mate van aandacht als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Het is daarom van essentieel belang dat alle betrokkenen zich strikt houden aan de voorschriften en werken binnen de normen en doelstellingen die op hen van toepassing zijn. Het uitvoeren van dit werk is meestal zeer arbeidsintensief en daarom een ​​hoge kostenfactor.

Technium kan een oplossing bieden door deze belangrijke processen van u over te nemen. Onze organisatie heeft de kennis en ervaring voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast zorgen we voor de continuïteit van bepaalde activiteiten en de flexibiliteit die nodig is om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Wij zorgen ervoor dat de juiste apparatuur en medewerkers altijd op de juiste plaats en tijd aanwezig zijn.

 

Neem contact op

Wij staan altijd tot uw beschikking om u te voorzien van meer informatie en/of eventuele vragen te beantwoorden om een effectieve oplossing aan te dragen voor al uw industriële behoeften.

Contact